bebe sanatos

Link-uri utile!

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Prezentare

Prezentare

Primii trei ani de viaţă sunt esenţiali în dezvoltarea ulterioară a copilului, de aceea în această etapă a vieţii părinţii trebuie să acorde o atenţie specială creşterii şi îngrijirii bebeluşului: igienă, alăptare, diversificarea alimentaţiei sugarului, prevenirea bolilor copilăriei, tratamentul celor mai frecvente afecţiuni, vaccinuri obligatorii şi vaccinuri facultative, rolul comunicării cu copilul încă din primele zile de viaţă, dezvoltarea memoriei şi a creativităţii bebeluşului prin intermediul jocului etc.

„Bebe Sănătos” este o conferinţă interactivă, locul de întâlnire al unora dintre cei mai renumiţi medici ginecologi, pediatri, nutriţionişti, psihologi, avocaţi etc. cu părinţi şi/sau viitori părinţi dorinici să se informeze cu privire la cele mai bune metode de creştere şi îngrijire a copiilor în primii trei ani de viaţă. Conferinţa „Bebe Sănătos” este un concept inovator: este primul eveniment de acest gen organizat în România; pentru prima dată, părinţii şi viitorii părinţi pot adresa întrebări direct specialiştilor, cu privire la problemele cu care se confruntă în calitate de părinţi, într-o singură zi, într-un cadru organizat.

„Bebe Sănătos” este un eveniment de informare medicală, care creează un spaţiu de discuţii deschise şi un suport de comunicare pe termen lung între participanţii şi speakerii din cadrul conferinţei.