bebe sanatos

Link-uri utile!

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Sponsori

Boiron

Milupa, parte din Danone, este una dintre principalele companii în domeniul nutriţiei sugarilor, cu peste 110 ani de tradiţie, dedicată cercetării permanente a nutriţiei sugarilor şi copiilor mici şi dezvoltării de produse de calitate înaltă. Milupa are un portofoliu ce oferă bebeluşilor soluţii nutriţionale specifice perioadei de dezvoltare din primele luni de viaţă (formule de lapte, cereale, ceaiuri). Dedicarea companiei Milupa pentru cercetare şi dezvoltare a dus la inovaţii majore, care au contribuit în mod semnificativ la o îmbunătăţire la nivel mondial a nutriţiei sugarilor şi copiilor mici, în multe cazuri oferind soluţii pentru prevenirea deficienţelor nutriţionale.

Boiron

Liderul mondial în producţia de medicamente homeopatice
Promovarea terapeuticii medicale homeopatice, alături de o gamă largă de medicamente homeopatice eficace, fiabile şi riguros expertizate, reprezintă prioritatea şi cheia dezvoltării laboratoarelor Boiron în lume şi, bineînţeles, în România. Medicamentul homeopatic este natural, are acţiune eficientă şi nu prezintă efecte secundare sau dependenţă, ceea ce face ca din ce în ce mai multe persoane să utilizeze homeopatia ca medicaţie familială de primă intenţie.
Filiala Boiron în România activează în domeniul promovării medicamentului homeopatic Boiron şi a homeopatiei, colaborează cu clinici din România în cercetare medicală şi susţine informarea corectă şi completă a publicului asupra beneficiilor utilizării homeopatiei şi adresabilităţii sale.

eureko

EUREKO, unul dintre cele mai mari grupuri de asigurări și pensii din Olanda, investește în Romania de peste 13 ani sub numele Interamerican. În februarie 2009 Interamerican a devenit EUREKO Romania. Suntem aici de multă vreme și rămânem alături de clienții noștri. Misiunea EUREKO Romania este aceea de a asigura clienților săi, prin profesionalismul consultanților financiari și prin programele financiare cele mai bune, protecție, încredere, transparență și un parteneriat de lungă durată. Creștem și investim într-un viitor mai sigur în fiecare zi. Cu grijă pentru oameni. Din respect pentru viață.

DobrogeaGrup

Dobrogea Grup este unul dintre cei mai importanţi producători din domeniul morărit-panificaţie din România. Dobrogea Grup produce peste 300 de produse din cinci domenii de activitate: morărit-panificaţie, biscuiţi, produse congelate şi cereale mic dejun. Faina Dobrogea este făina numărul 1 în România de peste 15 ani, iar Eugenia este biscuitul sandwich numărul 1, conform cotei de piaţă. Printre mărcile înregistrate ale grupului se numără Dobrogea-Benecol, Eugenia, Merlin, Digesta, Experta, Matina, dar şi Bonpana, Bongrana şi Bongrana Sana pentru pâine toast sănătoasă, fără E-uri, fără conservanţi.

Tuana

Beneficiind de un colectiv de specialiști cu o bogată experiență în domeniu și de dotări de excepție, societatea noastră este singura din Romania care produce și oferă beneficiarilor săi pe lângă apă îmbuteliată la sticle de 19 l și pahare cu apă de 200 și 300 ml, ideale pentru grădinițe, școli, stadioane, firme de catering etc.  Apa TUANA provine dintr-un puț de foarte mare adâncime (800 m) și este prelucrată folosindu-se cele mai moderne procedee existente la această dată pe plan mondial puse la dispoziție de stiință în slujba creșterii nivelului de sănătate al populației.

Farmaplus